Kammerjunkere 50
Sprøde hjemmebagte kammerjunkere med marcipan til koldskål, er perfekt til både voksne og børn. Prøv opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.
- 2 stk. Æg str. L
- 150 g Sukker
-
150 g Original ODENSE Marcipan 375g
- 75 g smeltet Smør
- 250 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 0,25 tsk Salt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Smuldr marcipanen i æggesnapsen og pisk til det er cremet.
-
Rør smeltet smør i massen og vend dernæst mel, bagepulver og salt i dejen. Ælt til dejen er let og sæt den i køleskabet i ca. 1 time.
-
Del dejen i 3 og tril til lange pølser. Skær dem i små stykker og tril til kammerjunker på størrelse med pebernødder.
-
Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 15 minutter ved 175° C.
-
Afkøles på rist og opbevar dem i en kagedåse.