Konfekt brikker 20
Denne skønne opskrift på konfekt passer rigtig ind i julens varme tid, men de kan også spises resten af året. Den let bitre smag af mørk chokolade supplerer fløden rigtig godt, og giver konfektbrikkerne en skøn og cremet smag. Den revet marcipan giver konfektstykkerne lidt bid og selvfølgelig en god smag af marcipan. Julekonfekten er rigtig let at lave, men husk at de skal laves dagen inden, de skal bruges, da den skal være afkølet, før du kan skære den ud i mindre stykker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 0,50 dl Piskefløde
- 100 g Smør
Sådan gør du
- Marcipan rives på et rivejern.
- Fløde og mørk chokolade smeltes sammen over vandbad og blandes med blødt smør. Den revne marcipan tilsættes under omrøring, og blandingen hældes ud i en form på 16x16 cm.
- Afkøles i køleskabet til dagen efter. Mørk overtræk smeltes og smøres på begge sider af blokken, hvorefter den skæres i brikker.
- Pyntes med Odense støv
Tip
Konfektbrikkerne bør opbevares på køl. Holdbarhed ca. 1 uge.
Find flere konfektopskrifter lige her