Kaffekonfekt 24
Denne opskrift på kaffekonfekt smager himmelsk og vil være et hit på ethvert kaffebord i julen. Den klassiske smag af kirsebær og et strejf af kaffe gør bare konfekt super lækker. Hvis du ikke vil have, at konfektstykkerne bliver for søde, kan du vælge at bruge mandelmel i stedet for flormelis. Denne opskrift er let at lave, og når den er færdiglavet, stilles julekonfekten i køleskabes, så de kan nydes kolde.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 2 spsk hakkede Amarenabær kirsebær
- 2 spsk stærk Kaffe
- 3 spsk Flormelis
- 24 stk. hele Kaffebønner
Sådan gør du
-
Ælt marcipanen med kirsebær, kaffe og flormelis eller mandelmel. Kom chokolade i og sæt massen koldt. Del marcipanmassen i ca. 24 lige store stykker og tril dem til kugler. Tryk dem let i midten og sæt dem koldt indtil chokoladen er klar.
-
Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk marcipankonfekten og pynt hvert stykke med en hel kaffebønne.
Tip
Hvis du vælger at anvende chokolade i stedet for overtræk, skal du huske at temperere chokoladen. Anvisning finder du under Tips og Tricks.
Find flere konfektopskrifter lige her