Konfekt med kaffe 20
Denne skønne julekonfekt med kaffe kan udformes og pyntes på utallige måder, og vi giver dig her i opskriften to muligheder, men du kan udforme og pynte dem lige efter din egen smag. Opskriften er let at lave og indeholder kun fire ingredienser. Den stærke kaffe giver et godt modspil til den søde lækre marcipan og den hvide chokolade med karamelsmag, som konfekten skal overtrækkes med. Når kuglerne har tørret i ca. 1 time kan pyntningen med f.eks. chokolade, kokosmel og kakao begynde.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 4 spsk stærk Kaffe
- 10 g Kakao
-
Pynt
- Kakao
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan røres sammen med stærk kaffe og kakaoen til en masse. Med en teske laves små konfektkugler, og der lægges et lille stykke hvid chokolade med karamelsmag i hver. Placer kuglerne på bagepapir og lad dem tørre i ca. 1 time.
-
Dekoration: Dyp kuglerne i smeltet hvid chokolade med karamelsmag, rul dem i kakao og sæt dem på bagepapir.
-
Dekoration: Dyp kuglerne i smeltet hvid chokolade med karamelsmag og sæt hvert stykke på et lille stykke af en frysepose (ca. 10x10 cm) og luk/klem med fingrene omkring kuglen så den får stjerneform. Lad de dekorerede kugler størkne et afkølet sted. Pil plastikken af inden servering.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her