Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chokoladeknas med marcipan 25

Opskriften på Chokoladeknas med marcipan er let at følge, og tager kun 45 min. at lave! Cornflakes, mandler og revet marcipan blandes i den smeltede chokolade og nougat. Konfekten får en lækker sprød tekstur, som hele familien vil nyde!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad eller i mikroovn.
  2. Tilsæt cornflakes og mandler, og rør rundt. Riv marcipanen i, og vend rundt.
  3. Sæt ved hjælp af to skeer små konfektstykker på bagepapir, og stil dem til afkøling i 30 minutter.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften