Bagt mandelkonfekt 30
Denne julekonfektsopskrift smager fantastisk og tager lige over ½ time at lave. Opskriften på disse lækre konfektkager passer ikke bare godt til jul, men kan også fungere godt i stedet for kransekagen nytårsaften. Der kan man f.eks. vælge at dyppe bunden af mandelkonfekten i tempereret chokolade og komme glasur på.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Lys konfekt, 15 stk
- 100 g Sukker
- 1 tsk Honning
- 1 stk. Æggehvide
- 50 g Mandler
-
Mørk konfekt, 15 stk.
- 5 g Kakao
- 100 g Sukker
- 1 tsk Honning
- 1 stk. Æggehvide (á 36 g/stk)
- 50 g Mandler
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan, (evt. kakao), sukker og honning arbejdes sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
-
Formes til kugler, og dekoreres med hele mandler.
-
Konfektkagerne bages ved 180 ° C i 15-17 minutter.
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her