Julekonfekt med cappuccino og karamelsmag 15
Har du lyst til at imponere dine julegæster, kan du vælge at lave denne lækre julekonfektopskrift, hvor der er brugt marcipan og tilsat kaffe. Når alle marcipanstykkerne er dyppet i den tempererede chokolade, pyntes de, inden de størkner med de guldstøvspenslede kaffebønner, som gør, at denne julekonfekt ser ekstra flot ud.
Find flere konfektopskrifter lige her
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 0,50 tsk Instant kaffe
- 1 tsk Vand
- 15 stk. Kaffebønner
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ælt marcipan med kaffe rørt ud i vand. Rul marcipanen ud og stik ud med en rund udstikker (ca. Ø 30 mm) direkte i pakken.
-
Saml resterne af marcipanen og rul den glat i samme højde som de første stykker. I alt stikkes ca. 15 stykker ud
-
Pensl kaffebønnerne med guldstøv.
-
Temperer chokoladen og dyp derefter stykkerne i chokoladen.
-
Inden chokoladen størkner, sættes kaffebønnerne fast på toppen af konfektstykkerne.
Tip
Brug eventuelle chokoladerester til en Rocky Road chokolade med kiks og nødder.