Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Kokosmarcipankugler med karamelfudge 16

Her får du opskriften på skønne kokosmarcipankugler med fyld af karamelfudge. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipan, kokos og ca. 40 gram karamelfudge sammen, del massen i 16 lige store stykker, og tril stykkerne til små kugler.
  2. Hak ca. 15 gram af karamelfudgen i mindre stykker, de skal bruges som pynt på stykkerne.
  3. Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen.
  4. Rul marcipankuglerne én ad gangen i den lyse overtræk. Læg dem på et stykke bagepapir.
  5. Inden overtrækket tørrer helt, drysses marcipankuglen med den hakkede karamelfudge.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften