Marcipankugler med saltkaramel og nougat 16
Skal du imponere familien eller gæsterne med lækker konfekt og gerne med et tvist? Så får du opskriften på vores marcipankugler med saltkaramel og nougat lige her. Du skal blot trille marcipanen med nougat og rulle dem i det mørke overtræk. Følg den nemme opskrift herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
Sådan gør du
- Halvér nougaten på den lange led. Du skal kun bruge den ene halvdel (75 g).
- Skær 16 små nougat-firkanter ud af stangen.
- Rul marcipan med saltkaramelsmag ud, og skær 16 lige store stykker.
- Pak nu hvert stykke nougat ind i marcipan med saltkaramelsmag og tril dem til kugler.
- Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen.
- Rul marcipankuglerne én ad gangen i den mørke overtræk. (Gentag evt. denne proces en ekstra gang, inden du pynter for at få et tykkere lag chokolade). Sæt kuglerne på et stykke bagepapir.
- Inden chokoladen tørrer helt, drysses marcipankuglerne med lidt choko-karamelkugler rullet i bronze støv.
Tip
Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.
Få tips og tricks til hvordan marcipan rulles i chokolade med hænderne lige her.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her