Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Mozartkugler med et twist 60

Marcipanen får et lækkert baileycremefyld og overtrækkes med chokolade 1-2 gange. Husk at temperere chokoladen korrekt for at få den rigtige konsistens, når chokoladen størkner.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hak chokoladen. Bring fløden i kog. Kom derefter blød nougat, chokolade og appelsinskal i. Pisk smørret i og smag til med Baileys.
  2. Afkøl massen i en plastpose (sæt den evt. i køleskab til massen er fast, men undgå at den bliver for fast, da den så vil blive svær at arbejde med).
  3. Skær marcipanen i skiver og sprøjt en lille top baileycreme ud på hvert stykke. Luk forsigtigt marcipanen sammen og rul til en kugle.
  4. Overtræk 1-2 gange med mørk chokolade eller overtræk.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften