Mozartkugler med et twist 60
Marcipanen får et lækkert baileycremefyld og overtrækkes med chokolade 1-2 gange. Husk at temperere chokoladen korrekt for at få den rigtige konsistens, når chokoladen størkner.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
-
Baileyscreme
- 0,50 dl Piskefløde
- 15 g usaltet Smør
- 0,50 stk. skal fra usprøjtet Appelsin
- 2 spsk Baileys
-
Konfekt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hak chokoladen. Bring fløden i kog. Kom derefter blød nougat, chokolade og appelsinskal i. Pisk smørret i og smag til med Baileys.
-
Afkøl massen i en plastpose (sæt den evt. i køleskab til massen er fast, men undgå at den bliver for fast, da den så vil blive svær at arbejde med).
-
Skær marcipanen i skiver og sprøjt en lille top baileycreme ud på hvert stykke. Luk forsigtigt marcipanen sammen og rul til en kugle.
-
Overtræk 1-2 gange med mørk chokolade eller overtræk.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her