Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Valnøddekugler 20

Opskriften på valnøddekugler er en af vores besøgendes store favoritter. Det er en julekonfekt, der kombinerer valnøddens sprøde tekstur og marcipanens bløde fornemmelse. Det er en opskrift, hvor alle kan være med, store som små. Hvis du har brug for hjælp til temperering af chokoladen, kan du se, hvordan du gør under Tips og Tricks.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rist valnødderne let på en varm pande og lad dem køle af.
  2. Del marcipanen i 20 stykker, tril til kugler og tryk en kugle ned i hver sveske.
  3. Dyp stykkerne i tempereret mørk chokolade eller smeltet overtræk og pynt med en valnød inden chokoladen størkner.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften