Kokoskonfektkugler 20
Vores opskrift på kokoskonfektkugler er nem at tilgå, så du kan godt invitere hele familien over til en stor omgang julehygge. Til at lave den skønne konfekt, bruges bl.a. marcipan med kokossmag, 55 % mørk chokolade, dadler og mandler. Hele herligheden blendes til en jævn masse, serveres på en pind, overtrækkes med chokolade og drysses med kokosmel. Som resultat af det fine arbejde, får du små skønne konfektkugler der ligner snebolde. Du kan også bruge Original ODENSE marcipan æltet med kokosmel i stedet for kokosmarcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Daddelmasse
- 80 g Dadler
- 40 g ristede Mandler med hinde
-
Kokosmarcipan
- 75 g Kokosmel
-
Pynt
- 50 g Kokosmel
Sådan gør du
-
Smelt den mørke chokolade. Blend mandlerne og tilsæt dadler og chokolade. Blend til en jævn masse.
-
Vej dadelmassen af i ca. 8-10 gram per stk. Tril til små kugler og sæt dem i køleskabet.
-
Bland kokosmel med guld støv, for at få en flot shine-effekt, så den er klar til dekoration af kuglerne senere. (ca. 1 tsk. sølvstøv, afhængig af hvor meget shine-effekt, der ønskes).
-
Ælt marcipan med kokosmel og vej kokosmarcipanen af i ca. 15 g pr. stk.
-
Dæk hver dadelkugle med marcipan og tril til kugler. Sæt derefter kuglerne på en slikkepind og sæt dem på køl til de er faste og ikke falder af pinden. Dyp dem i tempereret hvid chokolade og drys med kokosmel inden chokoladen sætter sig.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her