Fragilitelagkage med nougat og bær 10
Skal det smage af sol og sommer - så er fragilitelagkage et godt bud. Denne fragilite er frisk og let og smager af skøn marcipan og nougat. Servér den lette marengskage med det sidste af flødeskummet, friske bær og iskold revet nougat på toppen. Nogle gange kan det være utrolig nemt at imponere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
- 200 g Flormelis
- 3 Æggehvider (á 36 g/stk)
- 5 dl Piskefløde
- 500 g Bær (friske)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Findel marcipan og flormelis i en foodprocessor eller multihakker. Pisk æggehviderne stive og vend marcipan-flormelis blandingen i.
-
Fordel marengsen i to springforme med bagepapir og bag dem ved 125°C i ca. 45 minutter. Afkøl på en rist.
-
Pisk fløden til flødeskum og vend bærrene og nougaten i.
-
Læg kagen sammen med halvdelen af flødeskummet og kom resten på toppen.
-
Servér straks med et ekstra drys af revet nougat og pynt med bær.
Tip
Bland evt. flødeskum med kagecreme for at opnå en smagfuld flødecreme.
Find flere lagkageopskrifter lige her