Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
75 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 38 anmeldelser

Pistacie blondie 10

Her har du en opskrift på en lækker pistacie blondie toppet med en skøn creme fraiche creme. En skøn lille kage, der vil pryde ethvert kagebord. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Pistacie blondie:

  1. Smelt smør i en gryde. Når smørret er smeltet, tilsættes den hvide chokolade. Rør det forsigtigt sammen.
  2. Tilsæt derefter pistaciemassen over i gryden, og rør til en ensartet masse.
  3. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse, og vend derefter det over i pistaciemassen.
  4. Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt i pistaciemassen, og vend det godt sammen.
  5. Kom dejen i et ovnfast fad på ca. 20*20 cm. med bagepapir i bunden.
  6. Bag ved 175c. i ca. 25-30 min. (den må helst ikke bages alt for meget, så bliver den tør).

Creme Fraiche Creme og samling:

  1. Hæld alle ingredienserne i en skål, og pisk sammen, til det bliver til en let pisket ”flødeskum”.
  2. Skær eller udstik den afkølede pistacie blondiebund i ønskede størrelser.
  3. Sprøjt derefter creme fraiche cremen på toppen af bundene, og drys evt. med hakkede pistacienødder.

 

Tip

Find flere opskrifter på kage og brownie.

Opskriften er en af vores mange forslag til nytårsdesserter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften