Pistacie blondie 10
Her har du en opskrift på en lækker pistacie blondie toppet med en skøn creme fraiche creme. En skøn lille kage, der vil pryde ethvert kagebord.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Pistacie blondie
- 150 g Smør
- 3 Æg
- 100 g Sukker
- 100 g Hvedemel
- 3 g Bagepulver
- 2 g Salt
-
Creme Fraiche Creme
- 240 g Creme Fraiche 18%
- 90 g koldt/frossent Kondenseret mælk
- 300 g Fløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Pistacie blondie:
- Smelt smør i en gryde. Når smørret er smeltet, tilsættes den hvide chokolade. Rør det forsigtigt sammen.
- Tilsæt derefter pistaciemassen over i gryden, og rør til en ensartet masse.
- Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse, og vend derefter det over i pistaciemassen.
- Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt i pistaciemassen, og vend det godt sammen.
- Kom dejen i et ovnfast fad på ca. 20*20 cm. med bagepapir i bunden.
- Bag ved 175c. i ca. 25-30 min. (den må helst ikke bages alt for meget, så bliver den tør).
Creme Fraiche Creme og samling:
- Hæld alle ingredienserne i en skål, og pisk sammen, til det bliver til en let pisket ”flødeskum”.
- Skær eller udstik den afkølede pistacie blondiebund i ønskede størrelser.
- Sprøjt derefter creme fraiche cremen på toppen af bundene, og drys evt. med hakkede pistacienødder.
Tip
Find flere opskrifter på kage og brownie.
Opskriften er en af vores mange forslag til nytårsdesserter.