Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hvid brownie med chokolade, peanuts og mandler 16

Vores lyse brownie med hvid chokolade, peanuts og mandler er et lækkert alternativ til den klassiske brownie med mørk chokolade. En hvid eller lys brownie kaldes også en blondie, og er en skøn og anderledes kage, men som stadig har den karakteristiske klæbrige midte som en brownie.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt hvid chokolade sammen med smør.
  2. Pisk flormelis, salt og æg sammen. Vend den smeltede smør- og chokoladeblanding i æggemassen.
  3. Vend derefter mel, bagepulver, peanuts, mandler og revet ODENSE Bagemarcipan i massen, og fordel dejen i en stor bradepande, der er smurt eller beklædt med bagepapir.
  4. Bag kagen ved 160° C i ca. 35 min.

Tip

Kagen egner sig til opbevaring på frost.

Se alle vores brownie-opskrifter her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften