Hvid brownie med chokolade, peanuts og mandler 16
Vores lyse brownie med hvid chokolade, peanuts og mandler er et lækkert alternativ til den klassiske brownie med mørk chokolade. En hvid eller lys brownie kaldes også en blondie, og er en skøn og anderledes kage, men som stadig har den karakteristiske klæbrige midte som en brownie.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 195 g Smør
- 600 g Flormelis
- 1 tsk Salt
- 6 Æg str. M
- 300 g Hvedemel
- 6 g Bagepulver
- 100 g saltede Peanuts
- Mandelflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt hvid chokolade sammen med smør.
-
Pisk flormelis, salt og æg sammen. Vend den smeltede smør- og chokoladeblanding i æggemassen.
-
Vend derefter mel, bagepulver, peanuts, mandler og revet ODENSE Bagemarcipan i massen, og fordel dejen i en stor bradepande, der er smurt eller beklædt med bagepapir.
-
Bag kagen ved 160° C i ca. 35 min.
Tip
Kagen egner sig til opbevaring på frost.
Se alle vores brownie-opskrifter her.