Mandelspiraler 30
Her har du en opskrift på lækre og sprøde mandelspiraler bagt med marcipan. De sprøde mandelspiraler kan med fordel anvendes til diverse desserter, f.eks. som vafler til is. En nem opskrift, hvor alle kan være med.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 2 pk Butterdej
- 50 g Vand
- 6 tsk Kakaopulver
- 1 Æg
- Chili efter smag
- 1 knsp. Havsalt til topping
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rul butterdejen, så den måler 20x30 cm. Rør marcipan med vand, og smør marcipanfyldet ud på 2/3 af hver plade. Sigt kakaopulver henover, og drys med chili efter smag.
-
Skær stænger ud af butterdejen på ca. 1 cm, og rul mod hinanden i hver ende så stængerne bliver snoet som en spiral. Pensl med æg, og drys med lidt havsalt.
-
Bag dem i ovnen ved 200 ° i 8-10 minutter til de er gyldne og sprøde.
Tip
Kan laves i forvejen og puttes i fryseren. Tag dem op, og bag dem lidt, før de skal serveres.
Kan bruges som pynt til dessert.
Se mere under bagværk.