Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Mandelspiraler 30

Her har du en opskrift på lækre og sprøde mandelspiraler bagt med marcipan. De sprøde mandelspiraler kan med fordel anvendes til diverse desserter, f.eks. som vafler til is. En nem opskrift, hvor alle kan være med. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rul butterdejen, så den måler 20x30 cm. Rør marcipan med vand, og smør marcipanfyldet ud på 2/3 af hver plade. Sigt kakaopulver henover, og drys med chili efter smag.
  2. Skær stænger ud af butterdejen på ca. 1 cm, og rul mod hinanden i hver ende så stængerne bliver snoet som en spiral. Pensl med æg, og drys med lidt havsalt.
  3. Bag dem i ovnen ved 200 ° i 8-10 minutter til de er gyldne og sprøde.

Tip

Kan laves i forvejen og puttes i fryseren. Tag dem op, og bag dem lidt, før de skal serveres.
Kan bruges som pynt til dessert.

Se mere under bagværk

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften