Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,8 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Lækre marcipansnegle 25

Denne opskrift er endnu et alternativ til de klassiske kanelsnegle som vi kender dem, hvor vi blot har udskiftet den almindelige remonce med marcipanfyld. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bolledejen blandes, æltes og stilles til hævning til dobbelt størrelse. Marcipan og smør i tern arbejdes blød og tilsættes sukker.
  2. Rul bolledejen ud til 20x40 cm, smør marcipanfyldet på og rul dejen sammen til en pølse. Udskær i 25 skiver/snegle.
  3. Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir, og hæves til dobbelt størrelse. Bages ved 200° C til de er gyldne.
  4. Sneglene afkøles, glaseres med nougatglasur og pyntes med chokoladespåner.

Tip

I stedet for marcipan kan ODENSE Færdig Kransekagemasse anvendes til fyld - uden tilsætning af sukker.

Se mere under bagværk

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften