Lækre marcipansnegle 25
Denne opskrift er endnu et alternativ til de klassiske kanelsnegle som vi kender dem, hvor vi blot har udskiftet den almindelige remonce med marcipanfyld.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Bolledej
- 100 g Smør i tern
- 250 g Hvedemel
- 1 dl Mælk
- 25 g Gær
- 1 stk. Æg
- 25 g Sukker
- lidt Salt
-
Marcipanfyld
- 100 g Smør
- 75 g Sukker
-
Glasur
- 100 g Flormelis
- 1 spsk Vand
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bolledejen blandes, æltes og stilles til hævning til dobbelt størrelse. Marcipan og smør i tern arbejdes blød og tilsættes sukker.
-
Rul bolledejen ud til 20x40 cm, smør marcipanfyldet på og rul dejen sammen til en pølse. Udskær i 25 skiver/snegle.
-
Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir, og hæves til dobbelt størrelse. Bages ved 200° C til de er gyldne.
-
Sneglene afkøles, glaseres med nougatglasur og pyntes med chokoladespåner.
Tip
I stedet for marcipan kan ODENSE Færdig Kransekagemasse anvendes til fyld - uden tilsætning af sukker.
Se mere under bagværk.