Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Snobrød med marcipan 6

Med denne opskrift på søde snobrød med marcipan kan du involvere dine børn eller gæster i desserten efter en lækker grillmiddag. Opskriften kan også anvendes som noget sødt til eftermiddagskaffen - eller blot som underholdning på en sommerdag. Snobrødene laves på en klassisk snobrødsdej tilsat marcipan, og kan spise, enten som de er - eller med lidt syltetøj til.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rør gæren ud i lunken vand og tilsæt flydende margarine, salt, revet marcipan samt halvdelen af melet.
  2. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  4. Ælt dejen igennem, del den i 6-8 stykker, og tril hvert stykke til en lang pølse.
  5. Sno pølsen omkring en pind og hold den ind over gløderne fra et bål eller en varm grill.
  6. Bag i ca. 12 minutter eller til brødene er gennembagte og gyldne.

Tip

Prøv evt. at kom lidt syltetøj eller ODENSE Blød Nougat i hullet på snobrødet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften