Snobrød med marcipan 6
Med denne opskrift på søde snobrød med marcipan kan du involvere dine børn eller gæster i desserten efter en lækker grillmiddag. Opskriften kan også anvendes som noget sødt til eftermiddagskaffen - eller blot som underholdning på en sommerdag. Snobrødene laves på en klassisk snobrødsdej tilsat marcipan, og kan spise, enten som de er - eller med lidt syltetøj til.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 stk.
- 2,50 dl Vand
- 25 g Gær
- 0,25 dl flydende Margarine eller olie
- 1 tsk Salt
- 350 g Hvedemel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør gæren ud i lunken vand og tilsæt flydende margarine, salt, revet marcipan samt halvdelen af melet.
-
Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
-
Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
-
Ælt dejen igennem, del den i 6-8 stykker, og tril hvert stykke til en lang pølse.
-
Sno pølsen omkring en pind og hold den ind over gløderne fra et bål eller en varm grill.
-
Bag i ca. 12 minutter eller til brødene er gennembagte og gyldne.
Tip
Prøv evt. at kom lidt syltetøj eller ODENSE Blød Nougat i hullet på snobrødet.