Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Finurlige boller med glasur 10

Hjemmelavede boller med et tvist - disse finurlige boller sætter ingen grænser for fantasien! Tag børnene i hånden og eksperimenter med forskellige overtræk, krymmel og slik.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Lun mælken så den er ''lillefinger'' lun. Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og æg.
  2. Smuldr smørret i halvdelen af melet og bland med revet marcipan. Rør det i gærblandingen og ælt dejen med resten af melet. Den må gerne være en anelse klistret.
  3. Lad dejen hæve lunt i 40 minutter. Ælt den herefter let igennem og form 10 boller eller bagels. Pensl bollerne og lad dem efterhæve i 40 minutter.
  4. Bag bollerne ca. 15 minutter ved 200° C. Afkøl og pynt efter fri fantasi med glasurovertræk, chokolade, krymmel og slik.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften