Hjemmelavet chokoladepålæg med nougat og hasselnødder 2
Hjemmelavet chokoladepålæg med nougat og hasselnødder er det skønneste smørepålæg. En favorit hos både børn og voksne. Opskriften er let og ligetil, og det tager blot 20 minutter at forberede chokolade-nougatcremen. Tilsæt eventuel hakkede, ristede hasselnødder og få en crunchy creme.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 2 stk.
- 2 dl Piskefløde
- 75 g Smør
-
Evt.
- 100 g hakkede Hasselnøddekerner , uden skal
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Hak chokolade, nougat og smør.
- Smelt chokolade, nougat og smør over vandbad.
- Tilsæt fløde, og rør cremen grundigt sammen, til du opnår en ensartet konsistens.
- Kom den færdige chokoladepålæg på glas og opbevar den køligt - dog ikke i køleskab, da den vil blive for fast.
Tip
Kan evt. tilsættes 100 g hasselnødder. Hasselnødderne ristes først på en pande, så skallen kan gnides af, og derefter hakkes nødderne.