Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

Hjemmelavet chokoladepålæg med nougat og hasselnødder 2

Hjemmelavet chokoladepålæg med nougat og hasselnødder er det skønneste smørepålæg. En favorit hos både børn og voksne. Opskriften er let og ligetil, og det tager blot 20 minutter at forberede chokolade-nougatcremen. Tilsæt eventuel hakkede, ristede hasselnødder og få en crunchy creme.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hak chokolade, nougat og smør.
  2. Smelt chokolade, nougat og smør over vandbad.
  3. Tilsæt fløde, og rør cremen grundigt sammen, til du opnår en ensartet konsistens.
  4. Kom den færdige chokoladepålæg på glas og opbevar den køligt - dog ikke i køleskab, da den vil blive for fast. 

Tip

Kan evt. tilsættes 100 g hasselnødder. Hasselnødderne ristes først på en pande, så skallen kan gnides af, og derefter hakkes nødderne.

Relateret video

Hjemmelavet chokoladepålæg med nougat

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften