Hjemmebagte kakao lagkagebunde med marcipan 3
Denne opskrift guider dig til, hvordan du laver skønne kakao lagkagebunde med marcipan. Lagkagebundene er perfekte til diverse lagkager og kan med fordel anvendes til store og små lagkager. Følg instruktionerne nedenunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 3 stk.
- 4 Æg str. L
- 150 g Sukker
- 50 g Kakao
- 100 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Æg og sukker piskes til en luftig masse. Massen skal piskes længe, før den rammer den rigtige konsistens.
-
Derefter sigtes hvedemel, kakaopulver og bagepulver over i æggemassen. Det hele vendes forsigtigt sammen, så man ikke pisker luften ud af æggene.
-
Marcipanen rives i dejen, som derefter hældes ud på en bageplade med bagepapir. Smør dejen ud som en firkant, og bages ved 220° C i ca. 6-8 min.
-
Når den er bagt, kan den med fordel pakkes ind i husholdningsfilm, så den ikke bliver tør. Stikkes ud med den størrelse ring, du vil bruge til din kage.
Tip
Dejen kan også bages i en springform. Her bages den ved 200° C i ca. 30 min. Så deler man den store bund over i flere små.