Hjemmebagte marcipan lagkagebunde 4
En skøn lagkage med hjemmelavede lagkagebunde er perfekt til dig, der skal forkæle familien eller gæsterne til enhver anledning. Følg instruktionerne nedenfor.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 stk.
- 4 Æg str. L
- 150 g Sukker
- 150 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Æg og sukker piskes til en luftig masse. Det skal piskes længe før det rammer den rigtige konsistens.
-
Derefter sigtes hvedemel og bagepulver over i æggemassen. Det hele vendes stille sammen, så man ikke pisker luften ud af æggene.
-
Så rives marcipanen i dejen og derefter hældes dejen ud på en bageplade med bagepapir under, og den smøres ud som en firkant. Bages ved 220° C i ca. 6-8 min.
-
Når den er bagt, kan den med fordel pakkes ind i film, så den ikke ligger og bliver tør. Stikkes ud med den størrelse ring du vil bruge til din kage.
Tip
Dejen kan også bages i en springform. Her bages den ved 200° C i ca. 30 min. Så deler man den store bund over i flere små.