Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

Hjemmebagte marcipan lagkagebunde 4

En skøn lagkage med hjemmelavede lagkagebunde er perfekt til dig, der skal forkæle familien eller gæsterne til enhver anledning. Følg instruktionerne nedenfor. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Æg og sukker piskes til en luftig masse. Det skal piskes længe før det rammer den rigtige konsistens.
  2. Derefter sigtes hvedemel og bagepulver over i æggemassen. Det hele vendes stille sammen, så man ikke pisker luften ud af æggene.
  3. Så rives marcipanen i dejen og derefter hældes dejen ud på en bageplade med bagepapir under, og den smøres ud som en firkant. Bages ved 220° C i ca. 6-8 min.
  4. Når den er bagt, kan den med fordel pakkes ind i film, så den ikke ligger og bliver tør. Stikkes ud med den størrelse ring du vil bruge til din kage.

Tip

Dejen kan også bages i en springform. Her bages den ved 200° C i ca. 30 min. Så deler man den store bund over i flere små.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften