Hindbær-marcipanstave 10
Disse hindbær-marcipanstave er perfekte som en god eftermiddagssnack eller til den lille sult.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 1 pk Butterdej (fra køl - ikke frost)
- 100 g Hindbærmarmelade
-
Remonce
- 75 g Smør
- 75 g Sukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør smør, sukker og marcipan sammen til en remonce.
- Smør butterdejen med marcipanremoncen og dernæst hindbærmarmelade. Sørg for der bliver en kant fri for fyld.
- Skær den i lange strimler ca. 3 cm bredde og sno dem til spiraler.
- Læg dem på en bageplade og bag dem gyldne og sprøde ved 180°C i ca. 12 min.
Tip
Butterdejen skal være den færdigudrullede, der ligger på køl. Bruges de frosne butterdejsplader, bliver resultatet ikke optimalt.
Prøv også med lakridsmarcipan evt. drysset med finthakket hvid chokolade.