Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Hindbær-marcipanstave 10

Disse hindbær-marcipanstave er perfekte som en god eftermiddagssnack eller til den lille sult. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rør smør, sukker og marcipan sammen til en remonce.
  2. Smør butterdejen med marcipanremoncen og dernæst hindbærmarmelade. Sørg for der bliver en kant fri for fyld.
  3. Skær den i lange strimler ca. 3 cm bredde og sno dem til spiraler.
  4. Læg dem på en bageplade og bag dem gyldne og sprøde ved 180°C i ca. 12 min.

Tip

Butterdejen skal være den færdigudrullede, der ligger på køl. Bruges de frosne butterdejsplader, bliver resultatet ikke optimalt.

Prøv også med lakridsmarcipan evt. drysset med finthakket hvid chokolade.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften