"Den du ved nok" -kage 12
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
-
Chokolademazarin
- 150 g lyst Rørsukker
- 150 g Smør
- 3 Æg
- 2 spsk Kaffe
- 100 g Hvedemel
- 1 spsk Kakao
- 1 knsp. Salt
-
Kaffe-kokostopping
- 100 g Smør
- 2 spsk Kaffe
- 1 spsk Kakao
- 150 g Brun farin
- 100 g Kokosmel
- lidt Flagesalt
-
Pynt
- evt. rød Skovsyre
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Tænd ovnen på 180°, og læg bagepapir i formen. Pisk groftrevet marcipan, rørsukker og blødt smør luftigt i en skål med en elpisker. Pisk æggene i ét ad gangen. Smelt chokoladen, og vend den i dejen sammen med kaffe, hvedemel, kakao og salt. Fordel dejen i en firkantet bageform på 28x18 cm, og bag kagen i ovnen i 20 minutter.
-
Kaffe-kokos-topping: Kom alle ingredienserne til toppingen i en gryde, og smelt det sammen ved middel varme til en tyktflydende glasur.
-
Tag kagen ud af ovnen, og fordel glasuren oven på kagen med en ske. Sæt kagen tilbage i ovnen i 5 minutter. Tag den ud, og afkøl den på en rist. Sæt herefter kagen på køl natten over.
-
Servering: Skær den kolde kage ud i pæne aflange kagestykker, og pynt evt. med rød skovsyre.