Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

"Den du ved nok" -kage 12

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Tænd ovnen på 180°, og læg bagepapir i formen. Pisk groftrevet marcipan, rørsukker og blødt smør luftigt i en skål med en elpisker. Pisk æggene i ét ad gangen. Smelt chokoladen, og vend den i dejen sammen med kaffe, hvedemel, kakao og salt. Fordel dejen i en firkantet bageform på 28x18 cm, og bag kagen i ovnen i 20 minutter.
  2. Kaffe-kokos-topping: Kom alle ingredienserne til toppingen i en gryde, og smelt det sammen ved middel varme til en tyktflydende glasur.
  3. Tag kagen ud af ovnen, og fordel glasuren oven på kagen med en ske. Sæt kagen tilbage i ovnen i 5 minutter. Tag den ud, og afkøl den på en rist. Sæt herefter kagen på køl natten over.
  4. Servering: Skær den kolde kage ud i pæne aflange kagestykker, og pynt evt. med rød skovsyre.

Produkter i opskriften