Browniebradepandekage med karameltopping 30
Er du på jagt efter en god bradepandekage, du kan servere for mange? Så er denne opskrift på brownie med lækker karameltopping måske lige det, du leder efter. Opskriften er beregnet til 30 personer, så det gerne skulle passe, hvis børnene skal dele ud i skolen, på håndboldholdet eller til spejder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 personer
- 500 g Smør
- 8 Æg
- 1.000 g Sukker
- 170 g Hvedemel
- 300 g ren Kakaopulver
- 6 g Nescafe pulver
- 1 tsk Salt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt smørret forsigtigt i en gryde eller i mikroovnen.
- Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en stor skål.
- Vend forsigtigt det smeltede smør i æggeblandingen.
- Bland mel, kakao, Nescafé og salt sammen, og sigt det i dejen, mens der røres forsigtigt. Vend Karamel Fudge i, og bland igen forsigtigt rundt.
- Kom dejen i stor bradepande med bagepapir i bunden (den dybe bradepande, der passer til din ovn), og bag den ca. 30 min ved 150°C grader.
- Når brownien er færdigbagt, fordeles Hvide Chokoladeknapper med Karamel på den varme bradepandekage. Når chokoladen er smeltet, kan den fordeles med en gaffel til et fint mønster.
Tip
Kagen kan med fordel bages dagen før servering og blot opbevares tildækket på køkkenbordet. Holdbarheden er 5 dage.
Kagen er frysegnet.
Se alle vores brownie-opskrifter her.