Marsala Brownie 14
Her har du en opskrift på en lækker brownie bagt med Marsala, der er en skøn dessertvin. Brownien består desuden af mørk chokolade og rosiner. En fantastisk kage, der kan nydes med familien eller gode venner - og gerne med en god kop kaffe til.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
- 100 g Rosiner
- 0,75 dl Marsala
- 250 g Smør
- 4 Pasteuriserede æg
- 400 g Sukker
- 175 g Hvedemel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bring rosiner og Marsala i kog. Sluk for varmen, og lad det trække.
-
Smelt smør og hakket mørk 70% chokolade for svag varme.
-
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Rør melet i æggemassen og dernæst chokoladesmør.
-
Vend rosiner og lage i dejen, og kom dejen i en smurt bradepande. Drys med grofthakket lys eller mørk chokolade, og bag kagen ved 180° C i ca. 45 min.
Tip
Se alle vores brownie-opskrifter her.