Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Chokoladekage med banan 10

Denne opskrift på en chokoladekage med banan er et nemt og lækkert bud på en chokoladekage i højere kvalitet. Netop med lagkagebunden der er med til at øge kvaliten af den ellers traditionelle chokoladekage med banan. Er perfekt i flere anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æg og sukker skummende og luftig. Pisk vandet i. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i æggemassen og vend det sammen. Kom dejen i en smurt bradepande og bag lagkagebunden ved 200°C i ca. 20 minutter.
  2. Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den vandret i 2 bunde med en kniv eller et langt stykke kraftigt sytråd/kinesertråd.
  3. Hak chokoladen. Varm fløden op til kogepunktet og smelt chokolden i den varme fløde. Sæt chokoladecremen til afkøling og pisk den luftig når den er helt kold.
  4. Kom halvdelen af cremen og bananskiver imellem bundene. Overtræk kagen med resten af cremen, drys med chokoladespåner og servér.

Tip

Find flere lagkageopskrifter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften