Boo-Boo Chokoladekage 20
Prøv denne sjove og uhyggelige chokoladekage til Halloween. Kagen er en klassisk chokoladekage med chokoladeglasur. Gør den uhyggelig ved at tegne spøgelser på toppen med glasur og brug chokoladeknapper eller krymmel som øjne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 250 g Smør
- 2 spsk Kakao
- 250 g Sukker
- 4 Pasteuriserede æg
- 1 dl Mælk
- 250 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
-
Pynt
- 6 g Kakaopulver
- Hvid og grøn Glasur
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt smøret i en gryde ved svag varme sammen med kakao. Pisk æg og sukker hvidt. Tilsæt mælken og rør hvedemel og bagepulver i dejen.
-
Tilsæt det afkølede smør til dejen og til sidst de grofthakkede chokoladestykker.
-
Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 175° C i ca. 25 minutter.
-
Bland kakao sammen med marcipanen og ælt godt sammen til en jævn farve. Rul marcipanen ud til et rektangel som skal dække kagen.
-
Lav små spøgelser med glasur på marcipanlåget. Brug en sprøjtepose med et lille hul, eller lav en tyl af bagepapir som du kan bruge som sprøjtepose. Brug f. eks chokoladeknapper som øjne.
-
Pynt til slut kagen på siden med farvede chokoladeknapper. Brug lidt glasur til at sætte dem fast med.
Tip
Find flere halloween opskrifter lige her