Marcipanboller 20
Nem opskrift på lækre fastelavnsboller med marcipan. Denne opskrift er blandt farvoritterne af vores fastelavnsopskrifter og med god grund. De er er nemme at lave, og så smager de himmelsk med det lækre marcipanfyld. Pynt dem med glasur eller server dem helt uden pynt og lad den lækre fastelavnsbolle tale for sig selv.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Boller
- 300 g Hvedemel
- 75 g Margarine
- 30 g Gær
- 1 Æg
- 1,50 dl Mælk
- 50 g Sukker
-
Fyld
- 75 g Flormelis
- 75 g Margarine
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Sættes til hævning i 30 minutter.
-
Fyld: Bland flormelis og revet marcipan sammen. Ælt blandingen sammen med margarine.
-
Dejen slås ned og formes til boller. Rul ud til cirkler. Læg 1 tsk. (ca. 10 g) fyld pr. bolle. Luk dejen sammen om fyldet. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir med samlingen nederst. Pensl med æg. Lad dem hæve i 30 minutter. Bag bollerne ved 225° C til de er gyldenbrune.
Tip
Find alle opskrifter til fastelavn lige her.