Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,6 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Fastelavnsboller med kokosfyld 24

Forsød din fastelavn med denne opskrift på fastelavnsboller med fyld af lækker kokos. Fyldet laves af en blanding af mandelfydning, kokos og flødeskum, og kombinationen smager himmelsk! Server dem for dine faselavnsgæster med en kop kaffe, og vi lover dig, at de vil blive imponeret. Opskriften giver dig hele 24 små fastelavnsboller, så invitér bare hele familien.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

  • 50 g Gær
  • 800 g Hvedemel
  • 1,75 dl Sukker
  • 1 tsk Bagepulver
  • 200 g Smør
  • 5 dl Mælk
  • 3 Æggeblommer
  • 1 Æg til pensling
  • Mandelflager til topping
  • Fyldning

  • 50 g Vand
  • 200 g Kokosmel
  • 8 dl Piskefløde

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Tænd ovnen på 230°.
  2. Smelt smørret og tilsæt mælken. Opløs gæren i mælkeblandingen. Bland med de tørre ingredienser og æggeblommer. Ælt dejen i ca. 6-7 minutter til dener glat og elastisk.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 15 minutter. Del dejen i 24 stykker og rul til kugler. Pensl med æg og drys med mandelflager. Sæt bollerne på bageplade og lad dem hæve i ca. 20 minutter.
  4. Bag dem ved 230 ° i ca. 6-8 minutter. Lad bollerne køle af.
  5. Bland marcipan, vand og kokos til en sammenhængende creme. Pisk fløden og rør sammen med cremen.
  6. Halvér bollerne og sprøjt cremen i bunden af bollerne. Sæt låget på.

Tip

Find alle opskrifter til fastelavn lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften