Nougattyve 30
Prøv opskriften på de her skønne nougattyve, der består af en lækker linsedej toppet med blød nougat. De små, fine kager er færdige på bare en halv time.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Smørbagt linsedej
- 225 g Hvedemel
- 150 g Smør
- 75 g Flormelis
- 0,50 stk. Æg
- 0,50 tsk Bagepulver
-
Topping
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland ingredienserne til linsedejen godt sammen, til den får en ensartet konsistens.
-
Rul linsedejen ud til ca. 3 mm. tykkelse.
-
Udstik linsedejen med en rund udstikker, ca. 5 cm. i diameter.
-
Kom de udstukne linsestykker i små forme og bag dem ved 210° C i 12 min.
-
Tag kagerne ud af formene og sprøjt med nougat.
Tip
Tip: Det kan være svært at komme et halvt æg i dejen. Pisk derfor ægget sammen og brug halvdelen af dette.
Linsedejen kan med fordel laves i forvejen, kommes i forme og sættes på køl, så den er klar til at blive bagt, når den skal bruges.
Har du linsedej til overs, kan du lave en lille portion Nougatsnitter.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.