Farlige flagermus 12
De farlige flagermus er perfekte som en lille dessert til halloweenfesten eller til indendørshygge i efterårsferien. De lækre chokolademuffins er toppet med creme og sorte flagermusvinger af fondant. Den hurtige tilberedningstid og nemme fremgangsmåde gør det både nemt og sjovt at have børnene med i bagningen af de farlige flagermus til halloween.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
-
Muffins
- 1 dl Mælk
- 150 g blødt Smør
- 150 g Sukker
- 3 Æg
- 150 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 2 spsk Kakao
-
Muffincreme
- 75 g Smør
- 75 g Flormelis
- 5 dråber sort Pastafarver
- 150 g Flødeost
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt hakket chokolade og mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
-
Fordel dejen i muffinsformene og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke færdigbagt. Afkøl kagerne på en bagerist.
-
Rul den sorte fondant ud i et tyndt lag, og udskær flagermusens vinger. Lad fondantvingerne ligge og tørre. TIP: Kom evt. en smule CMC-pulver i for hurtigere optørring.
-
ODENSE overtræk smeltes og fyldes i en lille sprøjtepose. Afsæt små prikker/øjne på de hvide chokoladeknapper.
-
Muffinscreme: Pisk smør, flormelis og pastafarve til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og afsæt små toppe på dine muffins.
-
Pynt dine farlige flagermus og server for modige gæster.
Tip
Find flere halloween opskrifter lige her