Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Farlige flagermus 12

De farlige flagermus er perfekte som en lille dessert til halloweenfesten eller til indendørshygge i efterårsferien. De lækre chokolademuffins er toppet med creme og sorte flagermusvinger af fondant. Den hurtige tilberedningstid og nemme fremgangsmåde gør det både nemt og sjovt at have børnene med i bagningen af de farlige flagermus til halloween.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt hakket chokolade og mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
  2. Fordel dejen i muffinsformene og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke færdigbagt. Afkøl kagerne på en bagerist.
  3. Rul den sorte fondant ud i et tyndt lag, og udskær flagermusens vinger. Lad fondantvingerne ligge og tørre. TIP: Kom evt. en smule CMC-pulver i for hurtigere optørring.
  4. ODENSE overtræk smeltes og fyldes i en lille sprøjtepose. Afsæt små prikker/øjne på de hvide chokoladeknapper.
  5. Muffinscreme: Pisk smør, flormelis og pastafarve til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og afsæt små toppe på dine muffins.
  6. Pynt dine farlige flagermus og server for modige gæster.

Tip

Find flere halloween opskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften