Skræmmende pop cakes 20
De skræmnmende pop cakes er perfekte til halloween! Pop cakes er lavet på kagerester og dyppes i chokoladeovertræk. Brug lakridsknas og pynt dem som en edderkop, rester af chokoladeovertræk til et spøgelse. Eller hvad med at give dig i kast med at pynte dem som øjne? Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan kagerne kan pyntes til halloween!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 400 g Kage (gerne en rest chokoladekage, sandkage, drømmekage elle rmuffins)
- 1 spsk Flødeost
- 2 tsk Romessens
-
Pynt
- Lakridssnøre
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smuldr kagen i en skål eller brug en foodprocessor og bland med marcipan, smeltet chokolade(gem 25 gram til trin 2) og flødeost. Rør det sammen til en fast masse og smag til med romessens. Sæt kagemassen i køleskabet til den er fast og tril den til kugler.
-
Dyp spidsen af en pind i smeltet chokolade og stik den ind i kuglen. Sættes i et stykke flamingo, oasis eller en kop med sukker et koldt sted, til chokoladen er stivnet, så pinden sidder fast.
-
Dyp i overtrækschokolade og drej dem rundt, så det overskydende chokolade drypper af inden de sættes tilbage i oasisen. Pynt dem halloween-agtigt.
-
Edderkopper: Drys popcaken med lakridscrisp inden chokoladen stivner og lav tre huller med et træspyd på hver side. Stik nogle små stykker lakridssnøre i hullerne som ben og sæt dem på et stykke bagepapir.
Tip
Find flere halloween opskrifter her.