Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,6 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Fastelavnsboller med pistacie 20

Vil du imponere dine gæster til fastelavn, skal du lave disse åbne fastelavnsboller med pistacie. Den grønne pistaciemasse pynter flot i fastelavnsbollerne og giver dem et festligt udseende. Der er til 20 personer i denne opskrift, så der er nok til, at hele familien kan smage, og hvis du er heldig, er der også lidt tilovers. Husk at du kan købe både marcipan og pistaciemasse i vores webshop.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med æg og sukker. Ælt dejen til den er smidig og sæt den til hævning i 30 minutter.
  2. Bollerne formes, vendes i revet marcipan og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve 30 minutter.
  3. Lav fordybninger i bollerne og fordel dessertmasse med pistaciesmag i hullerne. Lad bollerne hæve yderligere 30 minutter.
  4. Bollerne bages ved 225° C, til de er gyldenbrune.
  5. Pynt de afkølede boller med hvid glasur.

Tip

Find alle opskrifter til fastelavn lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften