Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Halloween mazarin 2

Vores halloween mazarin kage er perfekt som en hurtig, sjov og (u)hyggelig kage til halloween. Mazarinkagen er klar på en time, og så er det sjovt for både børn og voksne at pynte kagen, hvor kun fantastien sætter grænser.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Riv marcipanen (det er nemmest hvis den er helt kold). Pisk smør og sukker lyst og luftigt og pisk marcipanen i. Tilsæt æggene et ad gangen og sigt derefter kakao og mel i. Pisk massen sammen, men overpisk ikke. Den skal bare lige være samlet.
  2. Fyld dejen i to mindre tærteforme (ca. 23 cm) og bag dem ved 180°C (ikke varmluft) i ca. 30 minutter, eller til kagerne er gennembagte (tjek evt. med en strikkepind). Lad dem køle af.
  3. Creme: pisk smør, sukker og nougat sammen. Det skal piskes i mindst fem minutter med en el-pisker, så sukkeret ikke længere knaser.
  4. Jord: blend kiksene i en foodprocessor eller knus dem fint, så det ligner jord.
  5. Servering: smør kagerne med creme, top med jord og pynt med gravsten, spøgelser, kors eller andet lavet af farvet ODENSE Marcipan og evt. slik.

Tip

Kager og jord kan laves dagen i forvejen. Cremen et par timer inden brug. Det gør det nemt at samle inden gæsterne kommer.
Du kan forstærke marcipanfigurerne med et træspyd eller lignende bagpå.

Find flere halloween opskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften