Halloween træstammer 15
Opgrader de klassiske træstammer til halloween og pynt dem med uhyggeligt dekoration! Træstammerne er den klassiske opskrift, som du kender den med kagerester og overtrukket med marcipan og chokolade i enderne. I vores (u)hyggelige version, er marcipanen farvet orange med pastafarve, så de passer helt perfekt til det søde halloweenbord!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 400 g Kage (gerne en rest chokoladekage, sandkage, drømmekage eller muffins)
- 2 spsk Hindbærmarmelade
- 2 tsk Romessens
-
Pynt
- 1 g Pastafarve Orange
Sådan gør du
- Smuldr kagen i en skål eller brug en foodprocessor og bland med marcipan, smeltet chokolade og hindbærmarmelade.
- Rør det sammen til en fast masse og smag til med romessens.
- Sæt kagemassen i køleskabet til den er fast.
- Ælt marcipanen med den orange pastafarve og tril kagemassen til en aflang pølse.
- Pølsen pakkes ind i tyndt udrullet marcipan. Skær den lange pølse til træstammer á ca 6 cm. Enderne dyppes i tempereret chokolade eller smeltet overtræk.
- Pynt evt. med uhyggeligt halloween pynt
Tip
Du kan også bruge ODENSE Mørk overtræk hvis ikke du vil temperere chokolade. ODENSE Mørk overtræk skal ikke tempereres, men kan blot smeltes. Læs mere om forskellen på chokolade og overtræk.
Find flere halloween opskrifter lige her