Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2,5 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Græskar halloween kage 1

Denne opskrift på vores græskar halloween kage er perfekt til en grå regnvejrsdag hjemme med børnene. Kagen er nem for både børn og voksne at pynte, så den bliver ekstra (u)hyggelig og lækker. Den krydrede græskar halloween kage med icing på toppen pyntes med græskar lavet af ODENSE marcipan og pyntes med sjove ansigter af smeltet chokolade. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Læg græskaret i et lille ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 175° i ca. 45 minutter til det er mørt, mærk efter om det føles blødt. Afkøl en smule og pil skallen af. Kom det hele op i et dørslag og pres kødet igennem så kun kernerne er tilbage.
  2. Rør smør og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i et ad gangen og rør derefter revet marcipan, appelsinskal og græskarmos i dejen. Rør godt til det er cremet og sigt mel, krydderier og bagepulver i dejen. Kom det derefter i en smurt bradepande. Bag græskarkagen ved 175 ° C i ca. 30 minutter og afkøl.
  3. Pisk smeltet chokolade, mascarpone og flormelis sammen og sæt den koldt, indtil kagen er kølet af.
  4. Overtræk kagen med icing og pynt med græskarhoveder, der er lavet af marcipan farvet orange med rød og gul frugtfarve. Lav ansigter med smeltet chokolade, og græskar stilken af marcipan farvet grøn.

Tip

Find flere halloween opskrifter lige her 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften