Søde sprøde spøgelser 20
Prøv disse søde, sprøde spøgelser som en sjov og lækker snack til Halloween. Spøgelserne er lavet af marengs med hvid chokolade, på en bund af marcipan. De søde, sprøde spøgelser er nemme og hurtige at lave, og så er de sjove for børnene at være med til at lave i køkkenet! Server dem i efterårsferien eller til halloweenfesten.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 3 Pasteuriserede æggehvider (á 36 g/stk)
- 225 g Sukker
-
Pynt
- Sølvkugle eller
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æggehviderne luftige og stive. Drys sukkeret i lidt af gangen, mens der piskes og pisk til marengsen er sej. Hak chokoladen og vend den i marengsblandingen.
-
Skær 20 skiver marcipan og læg dem på en bageplade med bagepapir.
-
Fyld marengsen i en plastpose (eller en sprøjtepose) og klip et hjørne af. Sprøjt marengsen ud på marcipanen som en spiral, der bliver tyndere. Sæt 2 sølvkugler eller pastelperler på som øjne.
-
Bag spøgelserne ved 120 ° C i ca. 45 minutter. Lad dem køle af i 5 minutter inden de flyttes.
Tip
Op til en uges holdbarhed i kagedåse.
Find flere halloween opskrifter lige her.