Halloween tærte med nougat og chokolade 16
Denne lækre halloweentærte med nougat og chokolade er perfekt til at servere, hvis der kommer gæster på besøg i den kolde halloweentid. Halloweentærten er færdig på 1 time, så den er nem og hurtig at have klar. Tag børnene med i køkkenet og pynt kagen med edderkopper af fondant og spindelvæv af hvid overtræk!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Marcipan-tærtedej
- 400 g Sukker
- 5 Æg
- 200 g Hvedemel
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan rives og blandes med sukker, æg tilsættes lidt efter lidt. Når massen er rørt sammen, tilsættes hvedemel. Chokoladespåner blandes i massen inden bagning.
-
Hældes i to tærteforme á 23 cm og Bages ved 180 ° C i ca. 40 minutter.
-
Pynt tærten med smeltet nougat og dekorér med smeltet hvid overtræk.
Tip
Man kan også lave en hård chokolade-overtrukken tærte med ODENSE Mørk Chokolade.
Pynt kagen med edderkopper lavet i fondant.
Find flere halloween opskrifter lige her