Scones med marcipan og hvid chokolade 10
Scones med marcipan, appelsinjuice og hvid chokolade er det perfekte match til en kop te. Kagerne kan med fordel fryses ned og lunes til en senere lejlighed. De lækre scones tager blot 45 minutter at lave. Servér kagerne lune med lemoncurd, smør eller flødeost.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 250 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Appelsinjuice
- 1 dl Piskefløde
- Mælk til pensling
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland mel og bagepulver i en skål. Riv marcipanen ned i skålen og bland med en gaffel. Hak chokoladen fint og bland godt i dejen. Rør juice og derefter piskefløde i dejen med en gaffel. Saml hurtigt dejen med hænderne uden at ælte for meget.
-
Rul dejen ud i 2,5 cm tykkelse på et meldrysset bord. Udstik til runde scones på ca. 5 cm i diameter, og læg dem på en bageplade. Pensl med mælk, og bag dem ved 200° C i 12-14 minutter.
-
Servér dem lune med smør, flødeost eller lemoncurd og råsyltede bær eller marmelade.
Tip
Kan fryses og lunes til en senere lejlighed. Smager forrygende på alle tider af døgnet, og er utroligt nemme at lave.