Småkager med pistacie 30
Med denne opskrift kan du bage skønne påskesmåkager, der med vores ODENSE dessertmasse med pistaciesmag giver kagerne en lækker smag af pistacie og en flot grøn farve. Pistaciemassen smøres forsigtigt ud på dejen, som rulles sammen til en roulade, hvilket sikrer det helt korrekte og flotte sneglemønster, som kommer til udtryk i form af en flot grøn spiral i småkagens midte. Opskriften giver 30 stk. snegleformede påskesmåkager.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 250 g Hvedemel
- 125 g Sukker
- 0,50 tsk Bagepulver
- 2 tsk Vaniljesukker
- 125 g Smør
- 1 stk. Æg
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland hvedemel, sukker, bagepulver og vaniljesukker sammen.
-
Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med æg. Lad den hvile 30 minutter i køleskabet, og rul den ud i tykkelse af 1 cm.
-
Smør forsigtigt pistaciemassen ud på dejen, og rul den sammen til en roulade. Skær den i skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
-
Bag kagerne 8-10 minutter ved 180° C. Lad kagerne køle af på bageristen og opbevar dem i en kagedåse.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.