Chokoladecookies med kokos 20
Giv dig i kast med de her lækre cookies med både mørk chokolade, kokos og marcipan. De skønne cookies pyntes med hvid chokolade og kokosmel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 100 g Smør
- 175 g Rørsukker eller brun farin
- 2 stk. Æg
- 75 g Hvedemel
- 0,25 tsk Salt
- 0,50 tsk Bagepulver
-
Pynt
- 1 dl Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt smør og chokolade ved svag varme.
- Rør sukker og æg luftigt og skummende.
- Riv marcipanen og vend hvedemel, salt og bagepulver i.
- Vend til sidst chokoladesmørret i og sæt dejen med skeer på en bageplade med god afstand.
- Bag kagerne ca. 8 minutter ved 180° C i varmluft.
- Lad kagerne køle af på en bagerist.
- Smelt hvid chokolade over vandbad. Dyp halvdelen af kagerne i chokoladen, drys med kokosmel og afkøl til chokoladen er stivnet.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.