Italienske biscotti 40
Lækre, hjemmebagte biscotti med friskbrygget kaffe - det er altså bare en sikker vinder til en hyggelig eftermiddagsstund. Prøv vores opskrift på italienske biscotti bagt med original ODENSE marcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 250 g Hvedemel
- 250 g Sukker
- 3 stk. Æg
- 150 g hele Mandler
- 0,50 tsk Bagepulver
- 2 spsk Vaniljesukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker og hele mandler.
- Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
- Del dejen i tre, og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret).
- Bag kagerne i ca. 20 minutter midt i ovnen ved 175° C.
- Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade, og rist dem sprøde ved 150° C i ca. 15 minutter. De færdigbagte biscotti afkøles og opbevares i en kagedåse.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.