Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Italienske biscotti 40

Lækre, hjemmebagte biscotti med friskbrygget kaffe - det er altså bare en sikker vinder til en hyggelig eftermiddagsstund. Prøv vores opskrift på italienske biscotti bagt med original ODENSE marcipan.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker og hele mandler.
  2. Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
  3. Del dejen i tre, og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret).
  4. Bag kagerne i ca. 20 minutter midt i ovnen ved 175° C.
  5. Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade, og rist dem sprøde ved 150° C i ca. 15 minutter. De færdigbagte biscotti afkøles og opbevares i en kagedåse.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften