Cookies med karamel og chokolade 16
Skal det både være nemt og lækkert? Så er de her cookies svaret! Vi har nemlig piftet de traditionelle cookies op, med ODENSE hvide chokoladeknapper med karamel og ODENSE karamel fudge. Samspillet mellem karamel og chokolade i vores cookies er helt uimodståelig! Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 125 g Smør
- 125 g brun Farin eller muscovadosukker
- 100 g Rørsukker
- 1 stk. Æg str. M/L
- 1 spsk Vaniljesukker
- 150 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 0,25 tsk Salt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel ovn. Hak og smelt chokoladen over vandbad. Rør smør, farin, sukker og marcipan blødt og cremet. Pisk ægget i og rør dernæst den smeltede chokolade i.
-
Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt, og rør hurtigt dejen sammen. Vend til sidst hurtigt chokoladechunks, hvide chokoladeknapper med karamel og karamelfudge i dejen.
-
Beklæd to bageplader med bagepapir og tril dejen i 16 kugler. Sæt kuglerne på bagepladen med god afstand og bag kagerne i ca. 18 minutter til de er sprøde i kanten og bløde i midten. Lad kagerne køle helt af på en rist.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.