Marcipankiks 40
Prøv opskriften på disse lækre marcipankiks, der falder i god jord hos både børn og voksne. Kiksene kan laves helt glutenfri ved at bruge boghvedemel eller kokos.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 1 dl Sukker
- 1 dl Hørfrø
- 1 dl Sesamfrø
- 2 dl Solsikkefrø
- 2 spsk Havregryn
- 2 spsk Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 stk. Æg
- 1,50 dl flydende Margarine
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland de tørre ingredienser. Riv marcipanen og saml dejen med æg og margarine. Lad dejen trække i minimum 15 min.
-
Sæt med en teske dejen på en bageplade med bagepapir. Læg et stykke bagepapir over og rul kiksene flade med en kagerulle. Tag det øverste bagepapir af og bag kiksene ved 180° C i ca. 8 minutter til de er gyldne.
Tip
Kiksene kan også tilsættes kanel eller andre julekrydderier.
De er mest sprøde, når de er friskbagt, men smager også fantastisk dagen efter.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.