Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Hjemmelavede medaljer med pebermynte 20

Disse hjemmelavede medaljer med pebermynte er skønne til familiehyggen i den søde juletid. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hak chokoladen fint, og smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Tag skålen af varmen, og rør resten af chokoladen i. Rør til chokoladen er helt smeltet (se udførlig vejledning under Den Søde Skole).
  2. Kom en lille teskefuld chokolade på et stykke folie, glat overfladen med bagsiden af skeen, så den får form som en lille medalje. Lav 40 i alt og drys halvdelen med små perler eller guldstøv. Lad dem stå til de er helt størknet.
  3. Pisk smør, revet marcipan og flormelis sammen i en skål. Start med at piske et par minutter ved lav hastighed til det er blandet, og pisk så kraftigt i 1 minut.
  4. Smag cremen til med pebermynteessens.
  5. Kom cremen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på halvdelen af medaljerne (dem uden pynt). Læg låg på, og opbevar dem i køleskabet indtil servering.

Tip

Pebermyntemedaljerne kan holde sig i mindst 1 uge, når de opbevares koldt.

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften