Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
35 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 74 anmeldelser

Cookies med marcipan og chokolade 25

Prøv vores opskrift på lækre cookies med både marcipan, chokolade og vanilje. De færdigbagte cookies smager lige så skønt, som de lyder – sprøde i kanten med en let karamelliseret smag, mens midten har en lækker, let sej konsistens. Den grove marcipan tilfører en mild sødme, der spiller perfekt sammen med de smeltede chokoladestykker i hver bid. En skøn cookie med masser af knas og smag!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Cookies 
  1. Pisk smør, farin, sukker og vaniljekorn cremet. Rør ægget i og dernæst hvedemel samt bagepulver.
  2. Tilsæt marcipan samt chokolade og rør det sammen.
  3. Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade med bagepapir. Tryk dem en anelse flade og bag dem ved 175° C varmluft i ca. 14-18 minutter.
  4. Bagetiden er forskellig fra ovn til ovn, og ønsker man en sprød cookie, skal den bage op til 18 min. Ønsker man en mere blød og sej cookie, skal den bage omkring 14-16 min.

Tip

Bag dem i 14-16 minutter for en blødere midte eller op til 18 minutter, hvis du elsker en ekstra sprød cookie.

Disse cookies kan tilsættes lige præcist det som du allerbedst kan lide - fx. nødder, mandler, fudge eller  karamelstykker

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften