Cookies med marcipan og chokolade 25
Prøv vores opskrift på lækre cookies med både marcipan, chokolade og vanilje. De færdigbagte cookies smager lige så skønt, som de lyder – sprøde i kanten med en let karamelliseret smag, mens midten har en lækker, let sej konsistens. Den grove marcipan tilfører en mild sødme, der spiller perfekt sammen med de smeltede chokoladestykker i hver bid. En skøn cookie med masser af knas og smag!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Cookies med marcipan og chokolade
- 150 g Blødt Smør
- 150 g Brun farin
- 175 g Sukker
- 1 stk. Vaniljestang
- 1 stk. Æg str. M/L
- 200 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
Sådan gør du
- Pisk smør, farin, sukker og vaniljekorn cremet. Rør ægget i og dernæst hvedemel samt bagepulver.
- Tilsæt marcipan samt chokolade og rør det sammen.
- Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade med bagepapir. Tryk dem en anelse flade og bag dem ved 175° C varmluft i ca. 14-18 minutter.
- Bagetiden er forskellig fra ovn til ovn, og ønsker man en sprød cookie, skal den bage op til 18 min. Ønsker man en mere blød og sej cookie, skal den bage omkring 14-16 min.
Tip
Bag dem i 14-16 minutter for en blødere midte eller op til 18 minutter, hvis du elsker en ekstra sprød cookie.
Disse cookies kan tilsættes lige præcist det som du allerbedst kan lide - fx. nødder, mandler, fudge eller karamelstykker
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.