Lækre nougat- hindbærsnitter 18
Disse hindbærsnitter er en opdatering af den klassiske favorit – fyldt med en lækker, syrlig hindbærfyldning og bagt på en sprød mørdej. I stedet for den traditionelle glasur får du et lækkert lag nougat på toppen, som smelter perfekt sammen med de sprøde kager. En ideel kombination af sødt og syrligt, der giver en ekstra luksuriøs smagsoplevelse, perfekt til både eftermiddagskaffen og som en lille sød snack på en solrig dag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Smørbagt linsedej
- 450 g Hvedemel
- 300 g Koldt Smør i tern
- 150 g Flormelis
- 1 stk. Æg
- 1 tsk Bagepulver
-
Fyld og topping
- 200 g Hindbærmarmelade
- Evt. lidt Hasselnøddeflager til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Hindbærsnitter
- Bland ingredienserne til mørdejen godt sammen til den får en ensartet konsistens
- Rul mørdejen ud til et kvadrat på ca. 40x40 cm. Skær dejen ud i 4 stænger á 10x40 cm.
- Bag mørdejsstængerne ved 210°C i 12 min på en bageplade med bagepapir.
- Fordel marmeladen på 2 af stængerne, mens de er lune, og kom de sidste 2 stænger ovenpå marmeladen. Sprøjt blød nougat på toppen, og glat med en paletkniv.
- Drys evt. med lidt hasselnøddeflager, og skær snitterne ud, inden nougatcremen størkner.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.