Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

Cookies med marcipan, nougat og kanel 25

Denne opskrift på lækre og sprøde cookies med marcipan, nougat og kanel er lidt anderledes end de traditionelle cookies. Kombinationen af marcipan og nougat giver en fyldig smag, mens kanelen tilføjer et dejligt krydret twist. Perfekte til de kolde og regnfulde dage, når du har lyst til noget sødt og hyggeligt. De her cookies er en skøn snack, der varmer både krop og sjæl på de grå og kolde dage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Cookies 

  1. Tænd ovnen og stil temperaturen på 180°C.
  2. Rør smør, farin, sukker og salt blødt og cremet.
  3. Rør æggene i et ad gangen, og rør godt for hvert æg.
  4. Sigt 200g hvedemel og natron i dejen, og rør det sammen.
  5. Vend resten af melet med marcipan samt nougat skåret i små tern, så de ikke klistrer sammen.
  6. Vend forsigtigt nougaten og marcipanen i dejen
  7. Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade, ca. 8 pr. plade.
  8. Tryk dem en anelse flade og drys med en blanding af grofthakkede mandler og kanelsukker.
  9. Bag dem ved 180˚C varmluft i ca. 10 min. Afkøl på rist og opbevar i kagedåse.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften