Marcipanchips med chokolade 14
Her får du opskriften på en lækker snack - nemlig marcipanchips med chokolade. Marcipanchipsene kan pyntes med bl.a. mandelflager, nøddeflager eller sågar chili.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
-
Chokoladecreme
- 5 dl Piskefløde
-
Marcipanchips
- 1 stk. Æggehvide (á 36 g/stk)
- Mandelflager , nøddeflager eller chili
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Chokoladecreme: Fløden koges op, hældes over den hakkede chokolade, og røres sammen. Sættes på køl i mindst 6 timer - gerne natten over.
-
Skær marcipanen i tynde skiver, ca. 28 i alt og læg dem på en bageplade med bagepapir.
-
Pensl marcipanen med æggehvide og drys med nøddeflager, chili eller hvad fantasien måtte byde ind med.
-
Bag kagerne gyldne i ovnen ca. 6 min. og læg dem til afkøling på en bagerist.
-
Sprøjt chokoladecremen ud på halvdelen af kagerne og læg dem sammen til sandwich
Tip
De kan opbevares koldt i 4-5 dage.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.